כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 





   
האם עלינו לחדש את הדיון בנושא חלופות שיוך הדירות?
[תוצאות]


 
 
מונה:


סקר שביעות רצון ענף המזון בשריד
 
לכל חברי הקהילה,
ענף המזון עומד בתקופה האחרונה בפני אתגרים רבים: כלכליים ואיכותיים.
בעקבות כך נעשים בתקופה זאת מס' צעדים להתארגנות מחודשת במטרה להביא לשיפור הרווחיות, איכות המזון והשירות. נעשו עבודות ושיפוצים רבים במתקני המטבח השונים במטרה לעמוד בתנאי משרד הבריאות ורישוי עסקים  וכן מתבצעים צמצומים בכח אדם.

 
כחלק מצעדים אלו ערכנו שינויים וחידושים בתפריט:
1. הוכנסו מנות חדשות.
2. ניתן דגש למנות טבעוניות וצמחוניות
3. הופחתו כמות המנות התעשייתיות והקנויות.
4. נכתבו מתכונים חדשים למנות ותיקות, בשימוש בחמרים איכותיים יותר, הגדלת אחוז הבשר (מנת החלבון) וירידת השימוש באבקות תעשייתיות (כאבקת מרק במרקים) ורטבים סינטטיים.
5. הוכנסה מנת דגן או פחמימה מלאה בכל יום.
6. הושם דגש על קיום ארוחות ערב חלביות ועמדות שף מידי שבוע.
7. נכנסו בקביעות ירקות חתוכים טריים לבר הסלטים בארוחות הצהריים והערב.
8. הוכנסה מכונת מיצים לשתיה.

במסגרת בדיקת כדאיות הארוחות – החל מה- 10.08.18, לא תוגש ארוחת צהריים ביום ו' ובין השעות 10.00 – 13.00 ניתן יהיה לבוא לקנות מזון מוכן לשישבת. התפריט ישלב בין מנות מסורתיות של שישי צהריים (שאפשר יהיה לקחת לחמם בבית) ובין מנות חדשות לארוחת שישי, כולל עוגות, קישים ועוד.
 
אנו משתדלים להיות קשובים לבקשות והערות קהל הסועדים בחדר האוכל, תוך הבנה שאין באפשרותנו להיענות לכל מגוון הטעמים והרצונות של כולם.
יחד עם זאת – חשוב לנו לדעת ולנתח את מידת שביעות הרצון של האוכלים ועל כן נודה לכם אם תוכלו למלא את הסקר המצורף.
את הסקר ניתן להעביר במייל 
kich@sarid.org.il, בפקס 04-6507503 או להביא לקופת חדר האוכל. כמו כן, ניתן לקבל את הסקר בקופת חדר האוכל.
 
אודה להתייחסות רצינית ועניינית וכמובן לרעיונות והצעות לשיפור.
 
תודה על זמנכם!
 
יסמין סרטני - מנהלת ענף המזון 050-6687502
 
 
 
 
+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

לייבסיטי - בניית אתרים