כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 





   

 
 
מונה:


 

 ביקורת המסעדות
 של אתר שריד
  והפעם: סושי

אם יש משהו שמוציא את מחמל ליבי משלוותו, מדעתו ומכליו זה סושי (למען הצדק הפואטי, גם סשימי, ניגירי ואוריגמי לא גורמים לו לרקוד). רק תזכירו לידו את המילה סושי ושטף של קללות יציף אתכם כצונאמי מזרח רחוקי גבה גלי.


פורסם בתאריך: 14/7/10 


לא על הקלופס לבדו

"זה לא אוכל" הוא זעק פעם באמצע מסעדה בטוקיו כשזעמו מופנה לסושימן יפני שלא הבין מה הוא רוצה ממנו.

כל כך רב זעמו של מחמלי על סושי עד שהפעם אחרוג ממנהגי להיטפל למסעדה זו או אחרת ואיעתר לבקשתו לחשוף את כעסו ברבים

"זאת קונספירציה" מסביר מחמלי.
"קונספירציה של מי?" אני תמהה
"קונספירציה רעה ומסוכנת של הדייגים היפנים" הוא מדגיש. "אותם טיפוסים נאלחים שמכחידים בחדווה את אוכלוסיית הליוויתנים העולמית"

וזוהי הקונספירציה כפי שמסביר אותה מחמלי:
"ישבו להם מגדלי הדגים היפנים וחשבו, איך נוכל להגדיל רווחים?, חשבו, חשבו, חשבו והגו רעיון, למה שלא נמכור את הדגים במצב נא, אבל בגלל שטעמו של דג נא הוא לא משהו בלשון המעטה, ניקח ממנו רק חתיכה קטנה, את החתיכה נטביל או שלא בחומץ שיסתיר את הטעם, נטביע את זה בתוך אורז לבן, נעטוף את הכול באצה, אתם יודעים, כדי שלא יתפזר על השולחן חס וחלילה, ואת זה נמכור בתור מעדן.
ככה גם נוכל לחסוך בדגים, גם נוכל לעשות שימוש בחומרים זולים כמו אורז ואצות וגם נוכל למכור את הכול במחיר יקר בעשרות מונים מדג רגיל. וזה עוד בלי שדיברנו על החיסכון ההיסטרי בעלויות של בישול, אפייה או טיגון".

"ואת יודעת מה מדהים?" הוא ממשיך
"מה?" אני שואלת
"שאנחנו קנינו את הקונספירציה הזאת" קולו הופך דק "בישראל בטוחים היום שסושי זה מעדן, כאילו נראה אותך מנסה להסביר לאנשים שכמות הקוליפורמים בסושי ממוצע עולה על כמות הקוליפורמים ששטו בבריכת החמצון של שריד לפני שייבשו אותה, אין לך סיכוי, אנשים אשכרה אוכלים את החר... הזה"

בשלב הזה, כששטף הגסויות החל לנבוע כמעין המתגבר מיהרתי לאטום את פיו בהמבורגר.

מיקום: כל מקום שמגישים בו סושי
שירותים: מה שלא יהיה מצבם, כמות הקוליפורמים שתמצאו שם קטנה מבסושי שהזמנתם
סלב: אנחנו מכירים חבר מגניגר שאכל את זה פעם
שירות: מה זה חשוב
שיר מוכר: שוסי שוסי ספינתי

אפס כדורי בשר במדד שייע  

"בישראל בטוחים היום שסושי זה מעדן, כאילו נראה אותך מנסה להסביר לאנשים שכמות הקוליפורמים בסושי ממוצע עולה על כמות הקוליפורמים ששטו בבריכת החמצון של שריד לפני שייבשו אותה"
 

 


איך מכינים סושי

  עוד בנושא: ביקורת מסעדות
 • חיפושית בקפה 
 • מסעדת אל סולטן בית זרזיר
 


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

לייבסיטי - בניית אתרים