כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 





   

 
 
מונה:


 

 ביקורת המסעדות
 של אתר שריד
  והפעם: שבוע טעמים בעמק

"אולי אדום", ניסיתי את מזלי
עיניו של מחמלי הביטו עלי מעל כוס יין הרכס ונחרת בוז נשפנית שנפלטה מפיו המוסתר הדביקה מעטה אדים עכור על חציה העליון והריק של הכוס. "אז בורדו" אמרתי בקול פסקני של אחת שיודעת שכמות האפשרויות לשגות פחתה עתה בהרבה. "בורדו? איזה בורדו את רואה?" הוריד מחמלי את הכוס מלפני פניו "אני ארגמן! ארגמן מכעס"


פורסם בתאריך: 9/2/11 


שבוע טעמים בעמק - תצלום יח"צ

לא על הקלופס לבדו

שבוע "טעמים בעמק" שציין את שנתו המי יודע כמה זימן לפתחנו מנות גדושות של פרסומים והבטחות שתמציתן ארוחות מלאות פלוס יין במחיר שווה לכל נפש (בתנאי שיש לה את הכסף) ולא רבותיי, לא בחומוס בלו באס עסקינן ואפילו לא בחדר האוכל של גבת, אלא בכל המסעדות הנחשקות והמפורגנות ביותר באזור

וכך, כצבא הצועד על קיבתו, ניצלנו אני ומחמלי את ההזדמנות הקורצת כדי לבקר בפסגת הגסטרונומיה בעמק, הלוא היא- מסעדת הבשרים לימוזין.

טוב, זה לא שלא היינו בלימוזין בעבר, היינו, גם אכלנו ואפילו נשבענו שלא לשוב לשם לעולם, אבל אתם יודעים איך זה, החבר ההוא מהמרכז לחץ ואנחנו חזקי אופי שכמותנו, נשברנו מיד.

כיאה למסעדת בשרים בשעת צהרים המתה מסעדת לימוזין אדם, ולא אפריז אם אומר שכל המעי והמעי של העמק היו שם. מלצרית דקיקת גוו ליוותה אותנו לשולחן רבוע עליו היה מונח הכוכב התורן של שבוע טעמים בעמק- הבקבוק המעוצב של יין רכס שעל תוויתו מתנוסס שמו של היינן.

משהתיישבנו, ההוא מהמרכז חייב לשבת עם הפנים לקהל ועם החלון אל הגב, הונחו מולנו אחר כבוד התפריטים המיוחדים של שבוע הטעמים ותרשו לי מכאן לא להלאות אתכם בפרטים ולהתמקד במכלול
שגרם למחמלי שנכנס למסעדה כחול (האידיוט מתעקש ללכת עם מכנסים קצרים גם בקור) להאדים יותר מהיין שבכוסו.

אז ככה-
לא 79 ₪ ולא כנפיים, זאת אומרת בעצם כן 79 ש"ח, אם לבוא למסעדת בשרים ולאכול ירקות נשמע לכם רעיון טוב.
ביחס לגודל המנות שהוצעו בתפריט, סכומי הכסף הנדרשים היו מופרכים (אגב, בשלב מסוים של הארוחה תהה מחמלי אם לא בשבוע טעמים מדובר, אלא בשבוע טעימות בלבד).
קיימת סבירות גבוהה שבפעם הראשונה שתנסו לייצר יין תוציאו מוצר טוב יותר מיין רכס ולכן היה מרגיז שלא לומר מכעיס שלא לומר מעצבן שלמרות תחינותינו הלימוזנאים סירבו להחליף אותו ביין אחר.

ובכדי לסגור עניין, אחרי שלושה ביקורים בלימוזין מגיעות המסקנות:
כל המנות שהונחו לפנינו, כמו גם התוספות וכמו גם הקינוחים שבסוף הגיעו במקסימום לרמת- נו טוב.
אין ספק שנדרש כשרון ולא מעט כדי לעצב מקום כל כך מכוער.
השירות שאנחנו קיבלנו בלימוזין היה מחפיר וזה אולי המקום לחזור ולדרוש- די כבר עם מלצריות רזות, מי שלא יודעת לאכול כמו שצריך גם לא יכולה להמליץ על מזון.

ועוד כמה מילים ונקודת אור אחת:
במהלך שבוע הטעמים ביקרנו בעוד מסעדות ופגשנו כאלו שביקרו באחרות ואני לא אומרת שעניינו כאן עם נוכלים, אלא רק מציינת שהמשותף לנו ולכל אלו שדיברנו איתם שכולם הרגישו מרומים.

ואחרי כל זה נקודת אור אחת (וגדולה) בשבוע הטעמים היה הביקור בתיאודור ברמת ישי.
מדובר במקום יפה להפליא (לא רמת ישי, רק תיאודור), שירות נפלא ואוכל מצוין במחירים סבירים
ולמרות שאין להם עדר פרות שרועה באיזה אחו נעלם בין ספסופה לבילעין, עדיף נתח של סינטה בתיאודור על כל נתח נחשב יותר בלימוזין.
וכן, הם היו מוכנים לתת לנו יין שביקשנו במקום הרכס
וכן, הם היו מוכנים להחליף את הפירה בצ'יפס
וכן, הם היו מוכנים גם בקצפת להוסיף
וכל זאת בלי תוספת מחיר.

תיאודור- כמה צעדים מלימוזין ששווים כל צעד
שירותים- הסכנה שלא תרצו לצאת משם
סלב- רון ישראל ממלצרת שם וכדאי להגיע שהיא במשמרת ולפנק אותה בתשר שמנמן


"אז ככה-
לא 79 ₪ ולא כנפיים, זאת אומרת בעצם כן 79 ש"ח, אם לבוא למסעדת בשרים ולאכול ירקות נשמע לכם רעיון טוב.
ביחס לגודל המנות שהוצעו בתפריט, סכומי הכסף הנדרשים היו מופרכים"


 




  עוד בנושא: ביקורת מסעדות

  חיפושית בקפה

 • מסעדת אל סולטן בית זרזיר

 • סושי

 • ביסטרו לה פונטיין - פריז

 • המסעדה ההודית של בקינגהאם


                


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

לייבסיטי - בניית אתרים