כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   
   
       מרוץ האביב שריד 2017
 
 
 
מונה:


דף הבית >> מנות ראשונות >> גלילות קישאים

גלילות קישואים ומוצרלה
 
 
החומרים:
 
4-5 קישואים גדולים
קופסה של בייבי מוצרלה טרייה מסוננת
עלי בזיליקום
עגבניות לחות (או מיובשות שהשרנו במים)
כוס צנובר
תערובת של סומסום רגיל וסומסום שחור (אפשר גם סומסום וואסבי)
זר עירית
שמן זית
חומץ בלסמי
 
ההכנה:
יוצרים רצועות מהקישואים. מטגנים קלות בשמן זית מניחים על נייר סופג ומשאירים עד שיתקרר.
מכינים לצד רצועות הקישואים שורה של צלחות:
בראשונה: תערובת הסומסום
בשניה: עלי בזיליקום שטופים
בשלישית: עגבניות לחות חתוכות גס
ברביעית: בייבי מוצרלה
בחמישית: צנובר
ועוד שתי צלחות, צלחת הגשה וצלחת הכנה.
 
לוקחים רצועת קישוא
מניחים על הסומסום
מעבירים לצלחת העבודה כשהסומסום בצד הפנימי
קורעים חצי עלה בזיליקום ומניחים בקצה הרצועה (בצד שיותר רחב)
מעל העלה מניחים חתיכת עגבנייה לחה
ומעל מוצרלה
מפזרים כמה צנוברים
ומגלגלים
 
קושרים את הגלילה בעירית
מניחים בצלחת ההגשה.
לאחר שארגנו את הגלילות בצלחת ההגשה:
מזליפים שמן זית וחומץ בלסמי מעל הכל
ומפזרים מעל מתערובת הסומסום

צילום: אלי טויסטר


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים