כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   
   
       מרוץ האביב שריד 2017
 
 
 
מונה:


דף הבית >> מתכונים לחגים >> חצילים במילוי גבינות ופסטו

חצילים במילוי גבינות ורוטב פסטו
 
 
חומרים ל-10 מנות:
שמן לטיגון עמוק
20 פרוסות חצילים ארוקות סם הקליפה
למילוי:
250 גרם גבינת שמנת עם עירית או זיתים
200 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי
100 גרם גבינת עיזים קשה מגוררת דק
2 כפות יזתים ירוקים קצוצים
3 כפות עירית קצוצה
מלח ופלפל

לפסטו
4/3 כוס עלי בזיליקום
50 גרם צנוברים קלויים
100 גרם גבינת פרמזן
5 שיני שום
3/4 כוס שמן זית
 
 
אופן ההכנה:
 
• מחממים שמן לטיגון עמו, ומטגנים את החציליםעד שיזהיבו, מניחים על מגבת נייר, ומצננים היטב.
• מערבבים בקערה את כל חומרי המילויו ומקררים כשעתיים.
• מניחים על קרש חיתוך את פרוסות החצילים, שמים בקצה מעט מהמילוי, מגלגלים ומניחים בצלחת הגשה.
• שמים במעבד מזוןאת כול החומרים לרוטב הפסטו פרט לשמן
  ומעבדים למחית חלקה, מופים את השמן באטיות תוך עבודת מעבד המזון, עד לקבלת רוטב חלק.
• לפני ההגשה יוצקים את רוטב הפסטו על גלילות החצילים.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים