כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   
   
       מרוץ האביב שריד 2017
 
 
 
מונה:


דף הבית >> קינוחים >> לבת שוקולד
לבת שוקולד  (עוגת שוקולד חמה)
 
 
(כ-12 לבות)
כחצי שעה לפני ההכנה להוציא 5 ביצים מחוץ למקרר

250 גרם שוקולד מריר איכותי
200 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות
לשים בקערה קטנה ולהמיס במיקרו
(לעצור ולבחוש כל 15 שניות)

5 ביצים בטמפרטורת החדר
250 גרם סוכר (כוס + 2 כפות)
3 כפות קקאו משובח, לא ממותק
80 גרם קורנפלור (חצי כוס + כף)
לערבב בקערה גדולה לתערובת אחידה
 
 
אופן הכנה

• להוסיף את תערובת השוקולד לתערובת הביצים ולערבב עד לקבלת מסה אחידה.

• למזוג את התערובת לתבנית של מאפינס משומנת היטב (אפשר להשתמש בעטרות נייר). אפשרות נוספת היא להשתמש בגביעוני אלומיניום חד פעמיים או קערות חסינות אש. בכל מקרה חשוב לשמן היטב את הכלים.

• לאפות בחום של 180 מעלות למשך כ-15 דקות, עד שהשוליים מתחילים להתייצב.

• להוציא מהתבנית ולהגיש חם.
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

לייבסיטי - בניית אתרים