כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 





   

 
 
מונה:


דף הבית >> מתכונים לחגים >> עוגת גבינה אפויה של תמה

מתכונים לשבועות  עוגת גבינה אפויה (תמה)
 
 
חומרים:
לבסיס
100 גרם חמאה
¾1 כוס קמח
½ כוס סוכר
¼ שקית אבקת אפיה
מעט מיץ לימון
1 חלמון

למילוי:
7 חלמונים
½ כוס סוכר
750 גרם גבינה לבנה 9%
3 כפות קמח
מעט וניל
4 חלבונים
½ כוס סוכר
 
 
אופן ההכנה:
1.את החומרים לבסיס  להכניס לעבד במעבד מזון או ביד עד שנוצרים פירורים קטנים. לשטח בתבנית 26  קפיצית ולאפות בחוםשל °200 עד שמזהיב.
2. להקציףאת החלמונים והסוכר עד לקבלת קצף בהיר ואוורירי.
3. את הגבינה הקמח והוניל להוסיף בעדינות לקצף החלמונים.
4. את החלבונים והסוכר להקציף ולהוסיף בתנועות עטיפה לתערובת.
 
• להניח בתחתית התנור החם תבנית עם מים.
• לשפוך את התערובת על הבסיס האפוי ולאפות בתנור החם מאוד 10 דקות.
• להנמיך לחום של °150 ולאפות 40 דקות נוספות.
• לא לפתוח את התנור בזמן האפייה. 
 
לציפוי:
3 חלבונים
¼ כוס סוכר 
להקציף, למרוח על העוגה האפויה ולהכניס לתנור לעוד 10 דקות של אפייה.
 
• לכבות את התנור ולהשאיר את העוגה בתנור עד שמתקרר לחלוטין.
• לא לשמור במקרר.

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים