כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   

 
 
מונה:


דף הבית >> מנות עיקריות >> עוף בדבש וקטשופ


רבעי עוף בדבש וקטשופ / מאירה רון
 

 

חומרים למרינדה:
1/4 כוס דבש
1/4 כוס רוטב סויה
1/4 כוס קטשופ
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ תפוזים
4 שיני שום קטושות
מלח ופלפל
6 רבעים של עוף (או יותר)
 

אופן ההכנה:
משרים את הרבעים במרינדה במשך לילה במקרר
מסדרים על תבנית ומכסים בנייר כסף, מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות
צולים חצי שעה ומסירים את נייר הכסף וממשיכים בצליה עוד 40 דקות עד שמשחים.

 


+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים