כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   

 
 
מונה:


דף הבית >> קינוחים >> קרמבו תוצרת בית


קרמבו תוצרת בית

חומרים:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם שוקולד לבן
35 עוגיות

חומרים לציפוי:

350 גרם שוקולד חלב
3 כפות שמן קנולה
 

אופן ההכנה:
מחממים 250 מ"ל שמנת עד לרתיחה ושופכים על השוקולד הלבן,
מחכים 10 שניות ומערבבים עד שהשוקולד נמס ונוצרת תערובת אחידה.
נותנים לקרם להצטנן ומכניסים למקרר לארבע שעות לפחות.
מסדרים עוגיות על מגש עם נייר פרגמנט,
מוסיפים את 250 מ"ל השמנת הנוספים לתערובת ומקציפים עד שנוצרת קצפת קשה.
מזלפים את הקצפת על העוגיות עד לגובה של 7 ס"מ ומכניסים למקפיא לשעתיים.
ממיסים את שוקולד החלב בבן מרי, מוספים את השמן ומניחים לתערובת להצטנן לטמפרטורת החדר.
מעבירים את תערובת השוקולד לכוס גבוהה וטובלים את הקרמבואים הקפואים.
מחזירים למקפיא לעשר דקות נוספות וניתן להגיש את הקרמבו.


שיפורים
ניתן להוסיף 50 גרם שוקולד חלב
לתערובת הוניל וליצור טעם מוקה

 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות: (צפה ב-  תגובות בעמוד זה)
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים