כניסה לחברים  |  הרשמה 

 
  
חדש באתר


 
 
דבר העורך
 
 

שלחו מייל בכל בעיה/ שאלה/ הבהרה/ תיקון/ תמונת מצב/ סרטון נחמד/ חדשות או כל דבר 
saridtv@sarid.org.il
 
 



 






   

 
 
מונה:


דף הבית >> מתכונים לחגים >> קציפת ביצים וקצפת

קינוח קציפת ביצים וקצפת - דרור הדדי (מתכון כשר לפסח)
 
 
מרכיבים
מיכל שמנת
3 חלבונים
2 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
תמצית וניל
 
 
הכנת הבסיס
בקערה מקציפים את השמנת עם סוכר ותמצית וניל (עד שניתן להפוך את הקערה)
בקערה נפרדת מקציפים את החלבונים והסוכר (עד שניתן להפוך את הקערה)
מומלץ לעשות את זה מעל סיר עם מים רתוחים – רצוי שהמים לא יגעו בקערה

הכנת הקינוח
מערבבים יחד את הקצפת והחלבונים ומוסיפים את אחת האופציות הבאות:
חלבה מעוכה ואגוזי פקאן שבורים
חתיכות קטנות של מרשמלו ותותים
כל דבר אחר שרוצים...
מכניסים למקפיא ל4-5 שעות (לאחר מכן זה מתקשה ומאבד את המרקם)

הצעת הגשה
מקרמלים בגריל בננות וסוכר וניל ושמים בתחתית הכוס
מעל שמים את הקצפת והחלבונים מהמקפיא
מעל מפזרים פירורי שוקולד לבן/מריר
 

+ הוסף תגובה חדשה
תגובות:
Loading בטעינה...

Go Back  Print  Send Page

לייבסיטי - בניית אתרים