חומרים: 1/3 כוס שמן
3 בצלים פרוסים דק
1 עוף טרי מחולק לרבעים
400 גרם פירות יבשים
(משמשים, שזיפים, צימוקים הבירים)
1 כף דבש
קינמון טחון לפי הטעם
2 כוסות יין לבן יבש
מלח, פלפל גרוס טרי
אופן ההכנה:
מחממים בסיר כבד ורחב את השמן ומזהיבים את הבצלים. מעברים לצלחת
מוספים לאותו סיר את העוף ומזהיבים משני הצדדים.
מחזרים לסיר את הבצל, מוסיפים את יתרת המרכיבים ומביאים לרתיחה.
מכסים ומבשלים על אש קטנה כשעה, עד שהרוטב מסמיך והעוף רך.
ניתן להגיש עם אורז לבן.
הערה: מתכון זה מתאים ל-4 מנות ניתן להגדיל את הכמות ע"י הכפלת המרכיבים.